Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениесега четох, че хората минавали покрай камерите със 250км/ч и камерите не ги ловели, само път имало на снимката...
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеИзточникът на тази "новина" е жълтура Телеграф. Можеш сам да си направиш извода за достоверност.знам, гледал съм експерименти на онези рижите- ловците на митове, не става.Само, че там беше само с радар, знае ли човек...
Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:51.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
И да е вярно е тъпо да застрашаваш живота си и на околните, за да не те хване камерата... А това дали е вярно зависи от това с колко кадъра в секунда снима, колко мм еквивалент и е обектива (до къде мята), радара за колко време я задейства и куп подобни технически детайли.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеДнес ми направиха сефтето на една от джантите, толкова беше крива че се виждаше от няколко метра... Гумата също имаше огромен балон. Мизерията стана на пътя Самоков-Дупница с около 80км/ч, който е минавал от там знае за какво говоря...Last edited by lordliness; d.m.y г., 05:10.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Аз на предните 2 коли 2 пъти в разстояние не 2 години купих нови гуми. Първите ми ги наряза някакъв лунатик, вторите им се случи нещо подобо, като на колегата lordliness.
Вече съм склонен да купя нови САМО зимни гуми, защото там има по-голямо значени, а лятото по една година с някакви запазени втора ръка на 2-3 години и това е.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Имам един проблем за решаване - да не отварям тема....
Проблемът е покритието на пластмасата около скоростния лост. Някакво алуминиево фолио е, което от дълго седене на слънце се подува. Обелих подутата част, но сега трябва да измисля как да го правя натам... Дали с рифелно фолио или да търся алуминиево... ДАйте идеи - нищо не ми идва на акъла...
И друго - някой ако има във Варна да познава тапицер да ми направи и кожата на скоростния лост, че е изкуствена и се е забелила....AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
Колега, по-добре търси втора ръка... има купища запазени от този детайл (само гледай дупките на бутоните, че са различни според екстрите и модификацията). А ако искаш тапицер за Варна не мога да помогна.Last edited by duronman; d.m.y г., 13:04.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Втора ръка, за автомат... Не знам - утре пак ще се подуе и пак същия проблем...Ако хубаво се облепи с фолио дали няма да стане ?? Виждал съм добре направени детайли с фолио....AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
Comment
-
копчетата са:
- заключване на врати,
- системата против приплъзване off
- резервоар
и друго има.... този детайл за да го намеря по моргите - трябва да изгубя поне един ден за да обикалям по нашите морги и да звъня по страната... и не е сигурно че ще го намеря... А той си е в състояние 6+, само дето италианеца пак е объркал материалите и е сложил калпаво покритие... Надявам се някой да се е сблъсквал и да е решил по друг начин задачата, че да помогне...AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
Comment
-
Има хубава фирма, слагат фолиа на всичко, но не я казвам, защото пак е Софийска. Иначе и ти можеш да купиш скъпо фолио по желание и с сешоар ще стане супер, ако си сръчен !
EDIT: До колкото знам няма автомати с SRT Бутон, защото това реално се задейства от спорт режима на скоростите - нали ?Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Не знам какво е SRT , моята няма такъв бутон определено. До колкото разбрах като ръчнеш в ляво си на спорт и можеш и ръчно да местиш. Аз веднъж се опитах да карам на спорт, ама стрелката отива до сектор ЦСКА и не е моя стил на каране това...AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
Comment
Comment